Un incident armat soldat cu decesul a doua persoane s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.45, in poligonul UTI, aflat pe soseaua Oltenitei din Capitala. Vestea a cazut ca un trasnet pentru toti cei care frecventau poligonul, dar mai ales pentru prietenii si elevii instructorului de trageri Nicolae Tanase, un profesionist desavarsit, dupa cum il descriu apropiatii din domeniul tirului, si un om extraordinar, potrivit prietenilor.

Din cauza unei defectuoase comunicari intre institutiile statului si presa, au existat la un moment dat doua variante ale incidentului, dintre care cea potrivit careia instructorul de 56 de ani ar fi tras primul in tanarul de 24 de ani, a fost imediat demontata de cei care se ocupa de caz. In realitate, tânărul de 24 de ani efectua un antrenament normal in timpul caruia a tras două focuri la ţintă, apoi brusc a întors arma către instructorul său, Nicolae Tănase, si l-a împuşcat de trei ori în piept şi o data în cap. Apoi s-a sinucis.

Citeste si...  Panică printre români la Euro 2016: Ungurii vor să ne atace

Incident armat soldat cu doi morti in Poligonul UTITânărul era client vechi al Poligonului. El venea adesea la trageri şi era familiar angajaţilor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei şi de la Criminalistică. Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.Identitatea tanarului care a provocat tragedia nu a fost inca facuta publica.