Cel mai mediatizat primarul al momentului, din motive de mare apetit amoros,  este, asa dupa cum deja stim cu totii, ieseanul Gheorghe Nichita. Acetsa a fost plasat in arest saptamana aceasta, insa nu in arest preventiv, ci la domiciliu. Un domiciliu care nu inseamna 3 camere intr-un apartament de bloc, ci o vila de lux situata intr-o zona rezidentiala. Astfel, desi privat de libertate, Nichita se bucura totusi, ca si Elena Udrea si alte vip-uri, de o ‘inchisoare’ de 300.000 de euro.
 
Gheorghe Nichita
 
Vila primarului este situata în Copou, cea mai selecta zona rezidenţială a Iaşiului iar el isi va petrece aici cel putin 30 de zile, alaturi de fosta sa sotie Florentina care a si declarat ca il sustine neconditionat atat ea cat si cele doua fiice ale lor.
 
Expertii imobiliari sustin ca in perioada in care piata imobiliara era infloritoare, proprietatea primarului valora chiar 500.000 de euro, iar in prezent doar terenul de 477 de metri patrati ar costa 150.000 de euro. Nichita ar avea aceasta locuinta inca din 1984 si se zvoneste ca de-a lungul anilor a decorat-o cu obiecte de arta achizitionate discret. Nichita este acuzat de abuz in serviciu pentru ca ar fi folosit politia locala pentru a-si spiona iubita din gelozie. Adina Samson il acuza si de acte de violenta si amenintare insa nu doreste sa mai depuna vreo plangere impotriva lui.
Citeste si...  Soc imens pentru Iulia Vantur!