Serviciile de inchirieri auto in Craiova oferite de Craiovarentacar.ro sunt la standarde de calitate superioara, avand in prim plan asigurarea solicitarilor tuturor categoriilor de clienti. Inchirierea unei masini poate fi o necesitate in randul clientilor persoane fizice care nu detin o masina personala sau detin, dar din diferite motive nu o pot utiliza, si in randul companiilor care nu dispun de o flota proprie de autovehicule pe care sa o puna la dispozitia angajatilor. Masinile pot fi inchiriate atat cu sofer, cat si fara, iar serviciile dedicate includ si transfer aeroport. Foarte important pentru cei care contracteaza astfel de servicii este sa retina ca o zi de inchiriere este de 24 de ore si ca o intarziere de 4 ore se va taxa cu pretul unei zile intregi.

 

Flota de masini diversa

Flota companiei include masini mici si masini mari, SUV-uri, microbuze, autovehicule cu cutii de viteze manuale sau automate, economice sau de lux. O astfel de oferta atat de diversificata poate suplini nevoile tuturor clientilor. In plus, oferta este caracterizata de preturi accesibile, mai mici pe masura ce timpul de inchiriere creste. Preturile de inchiriere includ livrarea gratuita a autovehiculului, asigurarea RCA si Casco, spalarea masinii si inlocuirea acesteia – daca este cazul – fara o plata suplimentara.

 

Toate masinile pe care compania Craiovarentacar.ro le pune la dispozitia clientilor se afla intr-o stare foarte buna atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al curateniei. In ceea ce priveste curatenia, nu este o conditie ca masina sa fie returnata spalata. In aceeasi idee in care clientii sa fie absolviti de cat mai multe responsabilitati, reparatiile masinilor sunt suportate de compania care le inchiriaza. 

Citeste si...
Șeful Vodafone Germania avertizează despre excluderea Huawei de la 5G - Ametsreiter: "Ar întârzia extinderea 5G cu până la cinci ani"

 

Politica firmei este transparenta, clientii nefiind pusi in situatia de a plati taxe ascunse.  Mai mult, nu se percep taxe in avans. Plata aferenta inchirierii si garantia se platesc la momentul preluarii masinii.

 

Inchirieri masini pe termen lung – leasing operational

Este o optiune foarte potrivita pentru IMM-uri. Intre avantajele pe care le asigura se numara:

  • TVA inclus;
  • Plati in totalitate deductibile fiscal, la momentul la care se efectueaza;
  • Bilantul firmei nu include inregistrarea masinilor;
  • Craiovarentacar suporta toate costurile legate de reparatii, mentenanta si intretinere, schimbul anvelopelor, service, CASCO si RCA;
  • Leasingul Operational nu afecteaza in niciun fel gradul de indatorare al companiilor;
  • Finantarea in totalitate fara achitarea unui avans din pretul masinii care se inchiriaza;

 

Transfer Aeroport

Serviciul de transfer Aeroport este asigurat cu masini pentru 4 pasageri sau microbuze cu 8+1 locuri,  de la aeroportul International Craiova catre orice destinatie din tara sau din strainatate. In functie de autovehiculul pentru care clientii decid sa calatoreasca, pretul poate sa varieze – pe site se pot face simulari pentru a se vedea pretul in functie de masina.

 

In situatia in care se inchiriaza o masina cu sofer pentru servicii de rent a car in Craiova, pretul pentru 8 ore este de 30 EUR. Pentru orelesuplimentare se aplica un cost de 5 EUR/h. Prezenta soferului exclude constituirea depozitului.