Bogatie, progres stiintific si pace. Dar si un viitor promitator pentru toti cei care se vor naste in Anul Caprei, semnul care ne va patrona din aceasta saptamana.

153646_tabel_horoscop_chinezesc_70200300

In paralel, aproape un miliard si jumatate de pamanteni se pregatesc sa serbeze prima zi din noul an, conform calendarului asiatic. Va fi o perioada neasteptat de prospera, dupa ce ”Anul Calului”, care tocmai se incheie, le-a dat multora peste cap echilibrul financiar.

Teoretic, ne vom adapta usor oricarui cutremur financiar.

Dupa 24 de ani de sedere in Romania, domnul Pham a asteptat sa se incheie Anul Calului ( incert pentru afaceri ) si sa inceapa cel al Caprei, ca sa-si extinda localul.

„Este simbol de noroc. Capra este un animal foarte puternic, alearga, munceste… noi o sa deschidem inca un restaurant in Bucuresti si speram ca merge si mai bine”, a spus Pham Trong.

In intreaga lume, 1,4 miliarde de oameni se pregatesc acum de sarbatoare. In Romania sunt peste 20.000 mii de chinezi, dar si thailandezi, japonezi, coreeni, sri lankezi si vietnamezi care se vor aduna la petrecerea de Anul Nou.

Citeste si...
AVEREA lui Klaus Iohannis, la început de mandat. Ce s-a schimbat în ultima lună de zile