Durere! Ramona Gabor, afectată de moartea mamei

Ramona GaborRevenită în Dubai, Ramona Gabor, 24 de ani, este încă vizibil afectată de pierderea mamei sale, de care era foarte apropiată.

Fata cea mică a Veronicăi Bulai nu a putut încă defila pe podiumul de modă şi nici participa la mai multe şedinţe foto pentru diverse cataloage, joburi care i-ar fi adus venituri frumuşele.

Nu de puţine ori, Ramona Gabor le dezvăluia apropiaţilor că a ales să plece în Dubai nu doar pentru a-şi face un viitor, ci şi pentru a-şi ajuta mama, pe care o iubea enorm. Decesul tragic al acesteia a dărâmat-o pur şi simplu.

La o săptămână de la înmormântare, Ramona s-a întors în ţara care a adoptat-o. Deşi spera că munca îi va mai alina durerea, ea nu a putut încă trece peste pierderea mamei sale, motiv pentru care a renunţat la mai multe joburi.

Ea a refuzat ofertele cu pricina, pierzând astfel contracte care i-ar fi adus în jur de 20.000 de euro într-o săptămână. “Atât Ramona, cât şi Monica sunt un pic mai bine. Ele nu pot însă să treacă peste acest moment greu şi să se concentreze doar asupra muncii. Vor mai avea nevoie de ceva timp pentru asta. Ramona a renunţat chiar la mai multe contracte din acest motiv. Cum este în doliu, ea a solicitat să participe doar la joburi îmbrăcată în ţinute decente şi fără machiaj strident”, a mărturisit o persoană apropiată surorilor Gabor.

 

Citeste si...
Nimeni nu credea, dar Ramona Gabor chiar este o vedeta de renume in Dubai.