Propunerea pedepsei cu până la 25 de ani de închisoare pentru viol și pedofilie, lansată în dezbatere publică de liderul PRU Bogdan Diaconu pe pagina sa de facebook a cucerit mediul online. Postarea liderului naționalist a primit peste 30.000 de like-uri, peste 40.000 de share-uri, și a depășit 3,2 milioane de vizualizări.peste-1-000-de-oameni-au-spart-o-inchisoare-pentru-a-linsa-un-violator-298180
 
Dezbaterea publică astfel începută, este de așteptat că Bogdan Diaconu va depune la Parlament în viitorul apropiat o modificare a Codului Penal în sensul consultării online pe care a demarat-o, prin care pedeapsa pentru violatori și pedofili să fie între 15 și 25 de ani de închisoare.
Liderul PRU a procedat similar și în cazul altor propuneri legislative, ca de exemplu cea prin care se revine la denumirea de țigani pentru romi sau cea prin care se prevede închisoarea pe viață, confiscarea averilor și muncă în folosul comunității pentru marii corupți. Și în aceste cazuri, mediul online a răspuns cu entuziasm la propuneri, după care inițiativele a devenit proiecte de lege în Parlament.
Citeste si...
Ea - campioană olimpică şi mondială, el - deputat PSD