Un junior de la Le Mans a fost împușcat chiar în timpul unui meci. S-a întâmplat la amicalul echipei U17 de la Le Mans cu cei de la Chamois Niortais FC, miercuri, când jucătorul, al cărui nume nu a fost făcut pubic, a simțit o durere în spate.

„Totul a fost bine până când s-au auzit câteva bubuituri. Până atunci, nimic de menționat, iar martorii s-au gândit la niște simple artificii. Totuși, la puțin timp după finalul primei reprize, arbitrul a decis să mute meciul de pe terenul A pe terenul B. Motivul: un tânăr jucător de la Le Mans a simțit o durere în spatea fost împușcat chiar în timpul meciului.

În timp ce se afla aproape de tușă, el a fost lovit de un glonț tras de o pușcă cu aer comprimat. Poliția a venit pentru primele cercetări”, se arată într-un comunicat al lui Chamoins Niort.

Citeste si...
Fetiţă de 7 ani, împușcată în piept, în SUA, în timp ce colinda de Halloween

Jucător împușcat pe terenul de fotbal
Din fericire, jucătorul a scăpat doar cu un simplu hematom, iar cei de la Le Mans susțin că „jucătorul e bine”, însă spun că au rămas „șocați” de cele întâmplate: „Stadionul nu e un loc fără legi, iar noi condamnăm orice act de violență indiferent de gravitate și consecințe și vrem să subliniem încă o dată că aceste condiții în care s-a jucat nu sunt normale. În afară de a juca fotbal, este o problemă de siguranță. Este timpul să tragem un semnal de alarmă înainte ca o tragedie să se întâmple”.

Poliția a sosit la fața locului, dar deocamdată nu a fost făcută nicio plângere. Se presupune că împușcătura a avuit loc pe un poligon de tir care se află în apropierea terenurilor de fotbal.