În Senat se pregateşte marea curaţenie. La propriu, desi electoratul tare mult si-ar dori ca aceasta curatenie sa fie si cea la figurat si sa se limpezeasca apele lumii politice. Potrivit anunţurilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Senatul cumpara materiale pentru curatenie şi renovari spaţii, cârpe de praf, galeţi de plastic, maturi de plastic, vopsea, lac pentru lemn, glet de ipsos. În acelaşi timp, la Camera Deputaţilor se retehnologizează lifturile.
 
 
Senatul achiziţioneaza 40 de bureţi pentru spălat vase, 350 de cârpe de praf din finet, 10 role de folie alimentara, 50 de găleţi de plastic de 5 litri, 50 de maturi de plastic cu coadă de lemn, 150 de seturi de saci menajeri, 85 de saci de aspirator şi ţesaturi din molton şi 500 de perechi de manuşi menajere.
 
Materialele pentru renovari spaţii pe care Senatul intenţioneaza sa le cumpere sunt 30 de litri de vopsea, 30 de litri de diluant de vopseluri, 30 de litri de lac pentru lemn şi 5 saci de glet de ipsos. Potrivit Mediafax, Senatul intenţioneaza să cumpere şi servicii de reparat instalatia de perdea de aer cald, care s-a defectat.
 
Camera Deputaţilor achiziţionează servicii de retehnologizare a ascensoarelor din Palatul Parlamentului, în valoare de 1.524.193 lei.
Citeste si...  Reacţia lui Gheorghe Funar după ce PRM a fost radiat