Un moment emoționant a avut loc înaintea evenimentului Sports Festival – Halep & friends. Un filmuleț în care erau prezentate mesaje din partea familiei Simonei a făcut-o pe aceasta să îl privească cu lacrimi în ochi.

De asemenea, și tatăl campioanei noastre a fost vizibil emoționat, având și el lacrimi pe față în momentul în care au fost reluate imaginile cu trofeul de la Openul francez.

La finalul momentului, cei 9.000 de oameni prezenți în Sala Polivalentă din Cluj i-au mulțumit campioanei de la Roland Garrros 2018.

De notat că participanții la eveniment au intrat pe teren pe trotinete, iar momentul a fost apreciat și de Marius Copil, Andrei Pavel, Daniela Hantuchova sau Fabio Fognini.

Citeste si...  Liviu Dragnea nu merge in SUA pentru că...nu a fost invitat

Seturi scurte la simplu la Sports Festival 2019
Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini promit să facă spectacol în cele trei meciuri demonstrative programate la Cluj. Partidele de simplu se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei seturi”, cu seturi scurte, până la 4, şi tie-break la 3-3. Meciul de mixt va fi tot de maximum trei seturi, cu seturi normale însă.

Programul meciurilor:

Marius Copil – Fabio Fognini
Simona Halep – Daniela Hantuchova
Simona Halep / Marius Copil – Fabio Fognini / Daniela Hantuchova