Secretarul general al Guvernului Toni Greblă a ezitat luni să comenteze disputa dintre Tudorel Toader și Liviu Dragnea, precizând că ministrul nu a fost acuzat de nimic, ci doar i-au fost reproșate câteva lucruri.

„Aceste lucruri trebuie să le clarificați cu dl ministru. Eu nu am de unde să știu la Justiție cu câte ore erau înaintate unele proiecte de acte normative. Dl ministru nu este acuzat de nimic. I-au fost reproșate câteva lucruri. Dl ministru este singurul în măsură să clarifice aceste aspecte și nu eu”, a spus Toni Greblă, la sediul ÎCCJ.

Totodată, Greblă a spus că premierul Dăncilă a luat act de demisia lui Tudorel Toader și a trimis-o la Cotroceni.

Citeste si...  Toni Greblă neagă că l-ar fi ameninţat pe directorul CE Oltenia

Tudorel Toader a susținut, în weekend, că ministerul său nu a întârziat niciodată avizarea actelor normative și nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative, așa cum a acuzat zilele trecute Liviu Dragnea, președintele PSD.

El le-a mulțumit colegilor din Ministerul Justiției care au făcut posibil ca durata medie de avizare a unui proiect normativ, de la înregistrare până la ieșirea din minister, să fie de maximum trei zile și a promis că luni va publica și situația statistică prin care să-și probeze cele susținute. Totodată, el a avertizat că nu va mai rămâne în „stare de pasivitate față de multele dezinformări”, fără să spună explicit la cine se referă.