In Bucuresti se cumpara autospeciale pentru ridicare masinilor parcate neregulamentarCompania Municipală Managementul Transportului București S.A. cumpără șase autospeciale pentru ridicarea rapidă a autovehiculelor staționate neregulamentar sau abandonate pe drumurile publice, valoarea totală estimată fără TVA a acestora ridicându-se la aproape trei milioane de lei, scrie Mediafax. 

Conform caietului de sarcini anexat anunțului licitației, furnizorii au obligaţia de a furniza șase autospeciale pentru ridicare rapidă autovehicule , în vederea prestării activității de ridicare, tractare și transport a autovehiculelor staționate neregulamentar / abandonate pe drumurile publice ori pe domeniul public. Autospecialele cu platformă și sistem de încărcare liftant lateral trebuie să asigure ridicarea în siguranţă a vehiculelor pe roți staţionate neregulamentar pe domeniul public (carosabil, trotuare, spaţii verzi etc.), din orice poziţie care permite folosirea sistemului. Acestea trebuie să aibă în dotare echipamente de ridicare liftante capabile să ridice autovehiculele staționate neregulamentar / abandonate pe drumurile publice ori pe domeniul public.

In Bucuresti se cumpara autospeciale pentru ridicare masinilor parcate neregulamentar :

Citeste si...  Bebeluși din Suceava și Botoşani, aduși cu elicopterul la București

Valoare totală estimată, fără TVA, este de 2.941.176 lei.

Potrivit caietului de sarcini, autospecialele trebuie să aibă o putere minimă de 185 cai-putere, să poată ridica cel puțin 2500 de kilograme. De asemenea, ele trebuie să dispună de oglinzi retrovizoare exterioare cu reglaj electric și degivrante, camere multiview, sistem audio, aer condiționat și Încălzire auxiliară în staționare.

In Bucuresti se cumpara autospeciale pentru ridicare masinilor parcate neregulamentar :

Timpul operațiunii de ridicare trebuie să fie de maxim 60 secunde / autovehicul, de la momentul poziționării autospecialei lângă autovehiculul parcat neregulamentar.

”Sistemul liftant lateral al autospecialei trebuie să fie prevăzut cu brațe culisante, din oțel, care să intre în contact doar cu roțile/anvelopele autovehiculului care urmează a fi ridicat. Brațele culisante ale sistemului liftant lateral trebuie să permită ridicarea de autovehicule pe ambele părți ale autospecialei, respectiv stânga/dreapta”, se mai arată în caietul de sarcini.