Impresarul lui Cristiano Ronaldo s-a interesat recent de un jucător din România. Informaţia a dezvăluit-o agentul Florin Iacob, care este prieten cu portughezul.

„Cu Jorge Mendes, de când îl cunosc, de 5 ani, am vorbit personal de 3 ori. Am mai schimbat mesaje, însă acum, în perioada asta de vreo două luni, am vorbit de două-trei ori, timp în care m-a şi întrebat de vreun talent în ascensiune din România.

I-am şi spus de unul. Nu mă întrebaţi de care pentru că aceasta este una dintre dorinţele lui, să nu spun despre cine e vorba. E destul că am vorbit cu clubul lui despre întrebarea lui Jorge”, a spus Florin Iacob la Digi Sport Special.

În acest moment, cel mai bine cotat jucător din Liga 1 este Florinel Coman. Mijlocaşul ofensiv de la FCSB este cotat la 5,4 milioane de euro de publicatia de specialitate Transfermarkt.

Următorul în acest clasament este tot un fotbalist al echipei lui Gigi Becali, Dennis Man, cotat la 5 milioane.

Recent, vărul lui Gigi Becali, Giovanni, a dezvăluit că FCSB a refuzat o ofertă uriaşă pentru perla sa.

”Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona. Gigi a cerut 10 milioane. De la Orlando erau 9 milioane de dolari și cu 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta scrisă la birou, noi am trimis-o la FCSB. Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare”, a spus Giovanni Becali.

Citeste si...
Bombă! Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzaţia de viol! Femeia şi-a retras plangerea

Jorge Mendes e unul dintre cei mai mari agenţi din lume
Jorge Mendes este un adevărat superagent pe piaţa fotbalistică, alături de Mino Raiola şi Jonathan Barnett. Doar în 2019 portughezul de 54 de ani a încasat 115 milioane de euro.

Un adevărat „monstru sacru” în domeniu, Mendes este un exemplu prin modul în care continuă să umple de bani contul lui Cristiano Ronaldo, nu doar din salariu, ci şi din contracte de publicitate. Starul portughez s-a îmbogăţit cu peste 100 de milioane de euro în 2019

În 2015, Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou fabulos impresarului său. Atacantul, care juca la Real Madrid la acea vreme, i-a cumpărat lui Mendes nici mai mult, nici mai puțin decât o insulă în Grecia!

Site-ul Diario Bernabeu nu specifică nici prețul plătit de Ronaldo, nici despre ce insulă e vorba, dar a amintit doar faptul că insulele grecești aflate în vânzare au prețuri între 3 și 50 de milioane de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.