În primii ani de existență, nivelul impozitelor datorate statului poate ridica sau poate duce la faliment o microîntreprindere. Guvernarea PSD însă, își doreșe ca impozitele să nu stea în calea dezvoltării microîntreprinderilor și de aceea a stabilit ca începând cu anul 2018 lor să li se perceapă un procent de doar 1% impozit pe profit.

Astfel, începând cu anul trecut, în România există nu mai puțin de 450.000 de microîntreprinderi care beneficiază de acest tratament. Condiția necesară pentru ca impozitul pe profit al unei microîntreprinderi să rămână la 1% este ca nivelul vânzărilor sale să fie de sub un milion de euro.

Citeste si...  "Parintii" noii Constitutii

PSD își dorește să ducă mai departe această inițiativă benefică pentru micii întreprinzători

Cheia dezvoltării unei națiuni este în mâinile antreprenorilor. Fără a încuraja producția locală, nu se poate vorbi despre progres la nivel național. România are tot dreptul să se dezvolte, iar PSD va continua să susțină acest lucru prin creșterea numărului de beneficiari ai unei rate de impozit pe profit mici și de acum încolo.

O întreprindere mică merită șanse egale de supraviețuire și maturizare cu una cu o cifră de afaceri mare. Aceste șanse au devenit acum reale prin sprijinul PSD!