Importanța informațiilor și statisticilor în momentul parierii

0

Fiecare parior are tactici, strategii și chiar obiceiuri sau manii în momentul plasării unui pariu. Există multe alternative în ceea ce privește sistemele și metodele care pot fi utilizate pentru a face bani din pariuri sportive și, în mod inevitabil, este o problemă foarte personală și subiectivă. Gusturile, interesele și ideile influențează alegerile celorlalți, dar există factori care nu trebuie negociați niciodată: informațiile și statisticile.

În prezent, Internetul pune la dispoziția noastră o serie imensă de instrumente care ne permit să accesăm date nesfârșite despre evenimentul care va avea loc. Unele dintre acestea vă sunt oferite și de echipa 10 pariuri. În cele ce urmează vom vorbi despre câteva dintre ele, amintind de cele mai comune, dar concentrându-ne pe acelea care ar părea chiar absurde. Chiar și cel mai mic detaliu poate influența rezultatul unui meci de fotbal sau al unui alt eveniment sportiv.

Informațiile

După alegerea evenimentului, primul pas logic este de a începe să vă informați despre echipe sau personajele principale. Este esențial să se respecte clasificarea, inclusiv golurile pentru și contra, precum și calendarul pentru a avea cunoștințe despre reușitele jucătorilor și ceea ce se întâmplă  în alte competiții (dacă le joacă). Odată ce acest lucru este analizat, presupunând că este un meci de fotbal, merită investigat posibilele alinieri și știrile legate de meci, precum și strategiile pe care echipele în cauză le folosesc de obicei, cum gândesc antrenorii, cum alcătuiesc banca de rezerve și modul în care echipele joacă atât pe teren propriu, cât și în deplasare.

Pe baza celor de mai sus, este important să fiți la curent cu privire la jucătorii accidentați și suspendați dintr-o echipă, deoarece acest lucru poate influența direct rezultatul. De exemplu, dacă luați în calcul un derby între Barcelona și Real Madrid, situația nu este aceeași dacă Barcelona îi are accidentați pe Lionel Messi și Luis Suárez. În mod similar, cotele se schimbă în cazul în care Madridul nu îl are pe Cristiano Ronaldo în primul 11. Într-o confruntare de o asemenea amploare, aceste evoluții cu siguranță vor fi noutăți publice, dar poate să nu fie așa într-un duel cu un impact mai mic.

Acum intrăm în câmpul de probleme mai puțin „convenționale”, putem studia influența factorilor de dispoziție (în  grup și individual). Condițiile meteorologice ar putea fi resimțite și într-un eveniment petrecut în aer liber, de aceea merită să fie luate în considerare. Există multe echipe al căror stil de joc este grav afectat în caz de ploaie, zăpadă, vânt sau căldură excesivă. În cele din urmă, alte aspecte semnificative au legătură cu circumstanțele pe care le întâmpină cluburile. De exemplu, întârzierea plății salariilor.

Citeste si...  Adevărul despre divorţul lui Adrian Mutu!

Statisticile

Conținutul statistic trebuie să fie împărțit în două grupe: actual și istoric. Întotdeauna gândindu-ne la fotbal, primul ne determină să investigăm fiecare meci jucat de echipele principale, punând în balanțe puncte cum ar fi posesia mingii, numărul de lovituri de colț și aruncări, faulturile, cartonașe, sosirea pericolului, rezultatele după prima repriză și orice altă situație care ar putea apărea în timpul unui meci. Aceste date ne vor servi la nivel general, dar mult mai mult pentru anumite piețe specifice cum ar fi peste / sub, marcatorul corect, rezultatul la repauză și altele.

În ceea ce privește partea istorică, putem începe cu înregistrările din tenis, față în față. Deși este clar că un joc nu va decurge ținând cont de ceea ce s-a întâmplat cu 10, 20 sau 50 de ani înainte, antecedentele nu trebuie subestimate. Există multe cazuri în care tendințele continuă odată cu trecerea timpului.

În concluzie, este important să rețineți că toate aceste informații sunt, de asemenea, disponibile pentru casele de pariuri, care au cei mai experimentați profesioniști în rândul lor și nu prea le scapă detalii. Prin asta vrem să spunem că trebuie să fiți foarte preciși în selecțiile și deciziile voastre. De asemenea, veți avea nevoie de multă luciditate și un grad ridicat de obiectivitate pentru a nu vă precipita și neliniști (ceva natural în cazul jucătorilor novici), un lucru inevitabil și contraproductiv pe termen scurt, mediu sau lung, întotdeauna în funcție de ocazie.

O greșeală foarte frecventă, mai ales în cazul jucătorilor cu mai puțină experiență, este de a minimiza puterea armelor menționate în acest articol. Cu toate acestea, nu putem pierde din vedere faptul că, pe cât de multă forță au acestea, informațiile și statisticile nu determină nimic. Acestea sunt doar o completare a analizei exhaustive pe care trebuie să o realizați dacă vreți să faceți un pariu serios și responsabil.

Mult noroc!