După aproape un an și jumătate de când sunt certați si nu au mai avuut niciun fel de dialog, Crin Antonescu si Victor Ponta au făcut pace fix in ziua in care PNL a depus motiunea de cenzura, iar fostul lider PNL a venit la Parlament special pentru a nu vaduvi partidul de votul sau in acest moment important.
 
 
victor-ponta-si-crin-antonescu
 
Pana sa afle exact ce au discutat cei doi in minutele in care au fost vazuti dand mana si zambind in timp ce dialogau, presa s-a grabit sa speculeze ca a asistat la împăcarea anului în politică, cei doi fiind buni prieteni pe când exista USL.
 
Antonescu a fost cel care l-a abordat pe Ponta la moțiunea de cenzură a PNL. S-a dus la el și a discutat, iar apoi, intrebat de jurnalisti care a fost tema dialogului, acesta a dezvăluit ce i-a spus premierului. ”Am vorbit pentru că avem amandoi două beteșuguri fizice temporare. Pe el în doare piciorul, pe mine mă doare în cot.”, a spus Antonescu. Cu seriozitate dar si cu umor….
Citeste si...  Alexandru Gheorghe, locotenentul care a fost dat afară din Armată după protestul din iarna lui 2012, a câştigat procesul cu Armata la Înalta Curte.