Gheorghe Hagi a acceptat invitatia fiicei lui si a mers la o scoala privata pentru a le vorbi copiilor. “Regele” a stat langa fata lui, cea care a tradus pentru cei prezenti in sala. Timp de ora, antrenorul a fost chestionat de elevii din sala.
 61588521

Gheorghe Hagi face echipa perfecta cu cei doi copii ai lui. Daca Ianis este elevul sau la Viitorul, Kira a ales sa imbratiseze o cariera artistica si s-a indreptat spre actorie. Inainte de a fi admisa la cursurile unei reputate academii din America, fiica “Regelui” a urmat cursurile British School din Bucuresti.

In decursul timpului, Gica Hagi s-a implicat in mai multe actiuni umanitare

Intr-una din zilele de curs, Kira le-a facut o surpriza colegilor si l-a adus pe tatal ei la scoala, iar acesta le-a vorbit elevilor. Imaginile au fost postate pe pagina de facebook academiahagi. tv. Translator a fost chiar fata fostului capitan al echipei nationale, iar antrenorul a raspuns la intrebarile elevilor, le-a vorbit acestora despre valorile sale din cariera si de felul in care a reusit sa devina unul dintre cei mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Kira seamana foarte mult cu tatal sau

Kira s-a descurcat foarte bine in postura de translator, a vorbit perfect in limba engleza, iar uneori, la randul lui tatal sau a incercat cateva propozitii.

“Regele” nu s-a plictisit, iar discutia cu elevii a durat mai bine de o ora si s-a incheiat cu un ropot de aplauze. Emotionat, Hagi le-a multumit copiilor si a spus ca a fost o placere sa le vorbeasca. A urmat apoi o repriza de jumatate de ora de fotografii, micutii fiind dornici sa ramana cu o astfel de amintire cu liderul Generatiei de Aur.

Citeste si...  Iată ce l-a supărat, din cale afară, pe Hagi, legat de numărul 10 de la echipa națională