Simona Halep a jucat împotriva Mariei Sharapova, într-un meci demonstrativ programat de sponsorul celor două jucătoare, Nike. Românca a făcut pereche cu Sloane Stephens, iar MaSha a evoluat alături de Madison Keys.

Un meci demonstrativ între Halep și Sharapova părea greu de anticipat, ținând cont de relația rece dintre cele două, una recunoscută de Simona în mai multe rânduri.

Nike le-a adus în același loc, înainte de US Open, pe un teren de hard. Meciul s-a disputat pe un fundal muzical de hip-hop.

Culmea e că, la final, cele două și-au zâmbit ca niciodată și s-au salutat jovial, o imagine care nu a mai fost surprinsă între MaSha și Simona de ceva vreme.

Citeste si...  Ce spune Simona Halep despre locul 1 mondial

„Simo și Masha! Niciodată în viața mea nu le-am văzut zâmbit ca acum”, a fost comentariul de pe Twitter care a însoțit imaginile.

Poza care a adus ”discuții” pe rețelele de socializare
Marele concern american și-a invitat toate jucătoarele de tenis, dintre primele clasate, pentru a participa la o sesiune foto. Surprinzător pentru multă lume, Simona Halep apare în rândul al treilea al fotografiei, ”lider” fiind Serena Williams.

În schimb, Maria Sharapova apare în fața Simonei, fapt care a iscat foarte multe comentarii. ”În locul Mariei, trebuia să fie Simona!”, au fost mai multe comentarii care au însoțit fotografia pe rețelele de social media.