Click! a anunţat azi, în exclusivitate, ştirea că fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian, s-a mutat deja în casa moştenită de la regretata ei mamă. Click! îţi arată fotografii inedite din interiorul vilei de la Gradina Icoanei, casă care adăposteşte amintiri preţioase, dar şi obiecte de suflet.

Regretata actriță Stela Popescu a fost, în viața privată, la fel ca și pe scenă: naturală, jovială, exuberantă. Nu purta măști decât atunci când făcea travesti. Așa am cunoscut-o și noi când i-am călcat pragul locuinței, o vilă cochetă din zona Piața Galați, care arăta precum un muzeu.

Acasă la Stela Popescu ai avut ce vedea, ce admira și ce asculta. În vila ei din zona Piaţa Galaţi, actriţa adăpostea obiecte preţioase de anticariat, două tablouri valoroase şi multe colecţii adunate din lumea întreagă. Într-un reportaj realizat de revista “Căminul”, actriţa şi-a prezentat “comorile” de acasă.

Stela Popescu iubea ceramica și cristalurile

foto: CLICK!

“Am adunat obiecte aduse de mine din toată lumea. Cei care mă cunosc, ştiu că vizitez târgurile de vechituri, anticariatele, unde găsesc decoraţiuni minunate. Am adus acasă un dulap din Germania. L-am împachetat frumos şi l-am urcat în autocar”, povestea vedeta, pentru “Căminul”. În livingul Stelei Popescu stau la loc de cinste obiecte valoroase de artă. „Am o adevărată pasiune pentru farfuriile de ceramică, pe care le-am adus din oraşele lumii în care am fost. O altă colecţie la care ţin este cea de clovni”, mai spune actriţa, care a atârnat pe pereţi tablouri de suflet.

Stela Popescu își cumpăra suveniruri din toate colțurile lumii

foto: CLICK!

Citeste si...
Vezi cum arăta Sala Palatului la finalul Congresului social-democratilor

“Printre preferatele mele se numără un tablou de Nicolae Tonitza şi unul semnat Ion Pacea. Cel din urmă i-a aparţinut marelui Toma Caragiu”. Însă dintre toate comorile din casă, Stela prețuia cel mai mult fotografiile cu Mihai (Puiu) Maximilian, bărbatul pe care l-a iubit mai presu de orice și care i-a devenit soț în anul 1969, la scurt timp după divorțul de Dan Puican. În fiecare colț al casei, Stela are poze înrămate cu regretatul scriitor, textier și regizor, care ne-a părăsit în decembrie 1998.

Stela Popescu era o femeie cochetă. Iubea și bijuteriile prețioase, dar și gablonțurile

foto: CLICK!

„Atunci am crezut că nu mai pot trăi. Pentru mine Puişor, aşa cum îi spun eu lui Mihai, era totul. Noi doi petreceam foarte mult timp împreună. Ne plăcea să stăm singuri. A fost groaznic atunci, dar mi-am zis că trebuie să continui să joc pentru el. Mi-a scris texte după care joc şi acum. Aşa că în acel an am jucat pentru Revelion, deşi trecuseră doar două săptămâni de la moartea lui. Am simţit că o fac pentru el”, povestea Stela Popescu, pentru Click!

foto: CLICK!

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost găsită decedată în locuința sa. Actriţa a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. Pe 21 decembrie 2017 ar fi împlini 82 de ani.

Pe rafturile biroului, pozele de familie sunt la loc de cinste

foto: CLICK!