Revenita in Romania dupa ani de zile de trai in SUA, Angela Adam a sosit recent la Bucuresti special pentru a participa la nunta fiicei sale, nimeni alta decat solista  Anda Adam.

anda-adam-angela-adam

Surpriza maxima a fost ca lumea sa vada o femeie superba, cu un aer de tinerica plina de optimism si farmec. Desi Angela Adam are 52 de ani, nu i-ar da nimeni mai mult de 40, iar acest lucru se datoreaza faptului ca arata de-a dreptul fenomenal. Angela Adam o rivalizeaza pe mult mai tanara ei fiica, Anda, dovada fiind o serie de fotografii incendiare. 

Parintii Andei s-au despartit in urma cu 20 de ani. Dupa divortul de sotul ei, antrenor de inot, Angelica a plecat in Statele Unite, in cautarea unui trai mai bun. Si-a refacut viata alaturi de un barbat de culoare, astfel a devenit doamna Ross si s-a mutat alaturi de sotul ei in faimosul cartier Queens din New York. Din pacate, casnicia Angelei nu a durat foarte mult, iar aceasta a fost nevoita sa isi castige existenta.

Citeste si...  FOTO: Anda Adam își arată fundul pălmuit!

Dupa o perioada de chin si cu ajutorul fiicei sale, Angela a reusit sa isi revina din punct de vedere financiar si sa se mute in alt cartier din New York: Manhattan. In prezent lucreaza ca hair-stylist si make-up artist.  Iar la Bucuresti…a cucerit pe toata lumea dar mai ales pe fanii fiicei sale.

Angela-Adam-1

 

Angela-Adam