Melodiile lui Florin Salam au răsunat weekendul trecut într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Saint-Tropez, unde a fost o petrecere de zile mari. Mai exact, prietenii au serbat ziua de naştere a unei românce binecunoscute în Italia, care nu este Mădălina Ghenea! Una din ”româncele lui Berlusconi”, Flo Marincea, s-a ”rupt” pe manele sub privirile admirative ale bogătaşilor veniţi la distracţie din toate colţurile lumii, iar momentele vă sunt prezentate în exclusivitate de CANCAN.ro.


Restaurantul ”Bagatelle”, unul dintre localurile exclusiviste din Saint-Tropez, a fost luat cu asalt de o gaşcă de români, iar manelele au răsunat în cinstea sărbătoritei. Florina ”Flo” Marincea a dansat de a ”rupt” masa pe melodia lui Florin Salam, ”Saint-Tropez” – căci nu se putea altfel – iar românii au arătat că ştiu să cânte şi să joace cu foc. Ce-i drept, petrecerea pe manele a fost puţin neobişnuită la ”Bagatelle” şi a fost marcată corespunzător, pentru că românii au agitat de zor steagul naţional, alături de stindardul Elveţiei – probabil că printre invitaţii la eveniment se afla şi unul din Ţara Cantoanelor.


Evident, în centrul atenţiei s-a aflat sărbătorita, Flo Marincea, care şi-a serbat ziua de naştere puţin mai devreme, pentru că ”românca erotică a lui Berlusconi” este născută pe 8 august. Flo Marincea este binecunoscută presei mondene de la noi şi, în egală măsură, celei din Peninsulă, pentru că a fost una dintre fetele aflate în mijlocul scandalului sexual în care a fost implicat ex-premierul Silvio Berlusconi. Numele lui Flo a apărut în legătură cu petrecerile ”bunga-bunga” ale lui Berlusconi, întrucât a fost filmată intrând în reşedinţa din Milano a fostului premier italian.

Citeste si...  Florin Salam nu isi lasa copiii sa iasa din casa fara o ruda de sange

Aşa a devenit cunoscută pe plan internaţional, a fost asaltată de paparazzi, a oferit interviuri, spunând de altfel că vrea să pozeze goală în Playboy! ”Nu-mi place să mă aflu în centrul atenţiei, prefer să ies cu prietenii mei (…) Am fost foarte ocupată, am studiat moda, întotdeauna a fost pasiunea mea, astfel că în curând îmi voi deschide propria mea casă de modă în Anglia, unde, de asemenea, voi vinde şi alte mărci. Mă interesează şi o afacere cu mâncare bio, cred că magazinele cu produse bio sunt viitorul” declara, în 2014, Flo Marincea pentru o televiziune italiană. Cel puţin la partea cu distracţia, românca a demonstrat că nu a minţit, dovadă fiind petrecerea de pomină cu prietenii de la Bagatelle! Momentul tortului a fost şi el cu totul şi cu totul special, pentru că delicioasa prăjitură a fost făcută din… cărămizi de 500 de euro!

 

De la ”mogulul imobiliarelor” la Rani Adamescu
Flo Marincea a mai intrat în atenţia presei mondene în urma relaţiei pe care a avut-o cu Stefano Riccuci, ”regele imobiliarelor” din Italia, acum aproape şapte ani, dar se pare că dragostea lor a fost numai una de-o vară, căci românca l-a “tradus” pe mogul cu un alt bărbat. Frumoasa de pe plaiurile mioritice a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se giugiulea cu Daniele Santoianni, fost concurent la “Big Brother 10”. Mai recent, Flo Marincea a fost iubita celebrului Rani Adamescu, fiul vitreg al milionarului Dan Adamescu, cu care a avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri!