Dupa ce in urma cu ceva timp Bianca Dragusanu a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare in sala de sport, in timp ce isi face antrenamentele, acum Bianca a repetat imaginea, dar rezultatele sunt altele.

imaginea-cu-care-bianca-dragusanu-va-inchide-gura-rautaciosilor-si-a-aratat-abdomenul-iar-un-antrenor_1_size7

Bianca nu renunta la antrenamentele revolutionare datorita carora a mai scazut doi centimetri in talie, dupa cum marturisea chiar ea in urma cu ceva timp. Imaginea publicata de fosta asistenta TV chiar pe pagina sa de Facebook a starnit de data aceasra un bval de reactii pozitive printre cei peste 400.000 de fani de pe reteaua de socializare.

In timp ce Bianca le-a povestit in descrierea imaginii care este orarul antrenamentelor de la sala, cei care au vazut imaginea si s-au convins de rezultatele sportului asupra trupului ei, au inceput sa o laude si sa ii spuna ca ii sta mult mai bine asa.

Nu doar fanii au fost cei care au spus in comentarii ca o admira pe Bianca pentru ca nu se mai infometeaza. Antrenorul sau din sala de sport a comentat si el in josul postarii si i-a transmis felicitarile lui.

10624777_860667503986249_2468903610985991903_n

„Imi place de Bianca Dragusanu …toata lumea ii sare in cap …ca nu mananca , ca nu face sport ..etc …dar uite ca de data asta mi a demonstrat ca nu e asa … …Face sport de 2-3 ori pe saptamana cu Vision Body (fit4you) … …Este foarte ascultatoare …Mananca ce trebuie ,nu se mai infometeaza, progreseaza pe zi ce trece  …Felicitari Bianca”, a scris barbatul.

Citeste si...
Rihanna, ţinută provocatoare la meciul Oklahoma City Thunder - LA Clippers