Celebra revistă franceză de satiră Charlie Hebdo a publicat, în ultima ediţie, o caricatură care a avut-o în prim-plan pe Simona Halep, imediat după succesul istoric la româncei la Roland Garros. Iar francezii au avut o abordare cât se poate de controversată! Ilie Năstase a reacţionat vehement la încercarea de glumă a francezilor.

„O româncă a câştigat la Roland Garros”, e mesajul, iar Halep ar striga pe străzi: „Fiare vechi, fiare vechi”. Reacţia lui Ilie Năstase nu putea lipsi! „Nasty” i-a numit proşti pe cei din redacţia Charlie Hebdo, scrie Pro Sport.

„Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deşi valorează peste două milioane de euro, înseamnă că sunt proşti. Ce să le spui proştilor?

Citeste si...
Iată cu cine va juca Halep primul meci la Rogers Cup

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franţuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a spus Năstase, pentru gsp.ro.