Celebra revistă franceză de satiră Charlie Hebdo a publicat, în ultima ediţie, o caricatură care a avut-o în prim-plan pe Simona Halep, imediat după succesul istoric la româncei la Roland Garros. Iar francezii au avut o abordare cât se poate de controversată! Ilie Năstase a reacţionat vehement la încercarea de glumă a francezilor.

„O româncă a câştigat la Roland Garros”, e mesajul, iar Halep ar striga pe străzi: „Fiare vechi, fiare vechi”. Reacţia lui Ilie Năstase nu putea lipsi! „Nasty” i-a numit proşti pe cei din redacţia Charlie Hebdo, scrie Pro Sport.

„Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deşi valorează peste două milioane de euro, înseamnă că sunt proşti. Ce să le spui proştilor?

Citeste si...
Halep a debutat spectaculos în primul turneu din 2021 și a învinso pe rusoaica Potapova

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franţuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a spus Năstase, pentru gsp.ro.