Vedetele dau o căruţă de bani pentru educaţia copiilor

fiice-ilie-nastase

Ilie Nastase scoate din buzunar peste 1 miliard de lei vechi pentru scoala celor doua fiice ale sale. Este cea mai mare taxa pe care o vedeta din Romania o achita pentru studiile copiilor sai.

andreea-esca-copii-familie

Daca Andreea Esca plateste 11.000 de euro pentru studiile celor doi copii ai sai, recordul in acest sens il detine Ilie Nastase. Fostul tenismen achita aproape 30.000 de euro pentru ca cele doua fiice ale sale din casnicia cu Amalia sa poata merge la scoala.

Alessia si Emma studiaza la Scoala Americana din Bucuresti, a carei taxa este deosebit de costisitoare. Tatal lor sustine insa ca este justificata.

Amalia-Nastase-ilie-copii

“Este o scoala foarte buna. Printre multe alte lucruri foarte bune, profesorii de acolo ii invata pe copii sa fie dezinhibati, sa nu aiba emotii, sa fie stapani pe insisi. Conteaza enorm de mult in viata. Toate cursurile sunt predate in limba engleza. Am spus tot timpul ca pentru mine nu conteaza daca platesc 20-30 sau 50.000 de euro pentru fetele mele. O fac pentru educatia lor si pentru a le asigura un viitor in viata. Iar fara scoala acest lucru nu se poate”, a declarat Ilie Nastase în presa mondenă.

Si alte vedete din showbiz-ul romanesc au ales sa isi inscrie copiii la scoli private. Andreea Esca plateste 11.000 de euro anual pentru ca Alexia (12 ani) si Aris (9 ani) sa studieze la liceul francez „Anna de Noailles”.

andreea-marin-violeta1

Andreea Marin, Nicoleta Luciu si Virgil Iantu si-au inscris copiii la International School of Bucharest, iar taxa anuala s-ar ridica la 7000 de euro.

Teo Trandafir plateste, se pare, o taxa lunara de 10.000 de euro pentru ca fiica ei, Maia, in varsta de 9 ani, sa studieze la Scoala Americana.

Citeste si...  Scandalurile anului 2014. Cine sunt vedetele care s-au certat non-stop la TV!