După ce Ţiriac a făcut mai multe remarci care au deranjat-o, Serena s-a retras de la turneul de la Madrid, însă „Nasty” crede că americanca s-a supărat degeaba.

Ilie Năstase intervine în scandalul dintre Ion Ţiriac şi Serena Williams şi îi ia apărarea prietenului său. După ce Ţiriac a făcut mai multe remarci care au deranjat-o, Serena s-a retras din turneul de la Madrid, însă „Nasty” crede că americanca s-a supărat degeaba.

Serena Williams nu va juca la Madrid (4-13 mai), fiind foarte ofuscată de faptul că Ion Ţiriac, patronul turneului, a spus că are 36 de ani şi 90 de kilograme. Omul de afaceri a făcut afirmaţia catalogată de Williams drept sexistă în contextul în care nivelul din tenisul feminin a scăzut în ultimii ani, iar Ilie Năstase este în acelaşi asentiment cu fostul său coleg din Cupa Davis.

Citeste si...
Vezi ce dezvăluie Serena Williams despre Irina Begu şi cât de tare a impresionat-o

„Sunt ele ( n.r. – jucătoarele) prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale de retragere. Sunt doar nişte interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Ţiriac, că arată bine? Dacă eşti slabă, eşti slabă, dacă eşti grasă, eşti grasă! El a făcut probabil o comparaţie între fetele care joacă acum în circuit şi Serena”, a declarat Năstase pentru EVZ.ro.

Primul lider ATP a mai opinat că retragerea Serenei Williams de la Madrid nu contează prea mult, întrucât aceasta nu ar avea nicio şansă pe zgură: „Ce dacă nu va juca la Madrid? Ce pierdere… Oricum pierdea din primul tur. Ea nu face faţă pe zgură”, a fost reacţia tranşantă a lui Năstase, care s-a contrat la rândul său cu Serena, anul trecut, după ce a făcut un comentariu despre copilul americancei. (Prosport)