61560012

Ilie Nastase se poate mandri nu doar cu o sotie frumoasa, ci si cu o cumnata pe masura. De curand, Cristina Szeifert a semnat un contract cu un brand din Londra, iar pozele cu ea apar imprimate pe tricourile destinate barbatilor.

Cristina Szeifert traieste de ani buni in Italia, acolo unde si-a facut un nume in lumea modeling-ului. Tanara a realizat pana acum mai multe pictoriale, pentru diverse brand-uri, insa cea mai mare bcucurie pe plan profesional a venit in urma cu doua luni, cand a pus mana pe un contract super-avantajos.

61339458

Chipul ei apare imprimat pe tricouri

De curand, Cristina a acceptat oferta unui lant celebru de magazine din Anglia pentru ca pozele ei sa apara imprimate pe tricourile vandute in magazinele lor. Blonda nu doar ca acceptat provocarea, dar s-a lasat fotografiata in cele mai sexy ipostaze, imbracata doar in lenjerie intima. Din fericire, piesele vestimentare ale caror imprimeu il constitue imaginea ei, nu sunt vandute la preturi exorbitante, ci costa doar opt lire, in jur de 50 de lei romanesti. Astfel ca barbatii din intreaga lume se pot bucura cu usurinta de imaginea ei.

61560010

Citeste si...  O altă dezertare de la Pro Tv? Fidelitatea vedetelor costă 50.000 de euro?!