Biroul Electoral Central BEC a decis, joi, trimiterea către Poliția Română, în vederea soluționării, a sesizării depuse de președintele PMP București Cristian Petrescu în cazul lui Ilie Năstase care a aruncat cu un pahar de cafea într-un afiș cu Traian Băsescu, transmite Mediafax.

„Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 525/C/BEC/PE/2019/23.04.2019, vă comunicăm că aceasta a fost transmisă, spre competentă soluționare, către Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliției Române”, precizează reprezentanții BEC în decizia luată.

Președintele PMP București Cristian Petrescu a depus, marți, la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiș cu Traian Băsescu, cerând sancționarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 și 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.

Citeste si...  BREAKING NEWS: Deţinut de la Penitenciarul Rahova. Suspect de coronavirus, adus pentru audieri la Tribunalul Bucureşti

Anterior Cristian Petrescu postase pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiș cu Traian Băsescu.

Pe de altă parte, Ilie Năstase a declarat, marți, că a fost indignat de faptul că partidele primesc sute de milioane de euro pentru afișe, precizând că el și Anghel Iordănescu nu au astfel de sume.