Ilie Năstase a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o domnișoară, după ce relația cu cea care încă îi este soție, Brigitte, a ajuns la final. Deși cei doi au anunțat divorțul în urmă cu mult timp, acesta nu a fost încă finalizat, iar situația amoroasă dintre ei a fost cu suișuri și coborâșuri, Ilie și Brigitte fie fiind văzuți în tandrețuri, fie „războindu-se” în noi scandaluri mediatizate. Cert este că amorul dintre cei doi s-a stins definitiv în momentul în care Brigitte a anunțat că are un nou iubit.

Ilie Năstase nu a stat nici el mult pe gânduri și încearcă în prezent să-și refacă viața, alături de o nouă „cucerire”. Tenismenul a fost surprins de cei de la Spy News în momentul în care era în tandrețuri cu respectiva domnișoară iar, ulterior, le-a oferit jurnaliștilor sursei anterior menționate și o declarație în care explica în ce relații se află cu cea pe care a numit-o „șoferița” lui. Cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt la restaurant, după care Ilie se pare că a invitat-o pe femeie și în locuința sa. Mai mult decât atât, fostul tenismen a scos din portbagajul mașinii și un bagaj de dimensiuni mari, lucru care ar putea indica faptul că „îndrăgostiții” s-au mutat deja împreună.

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis. (..) După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu.

Citeste si...
Primăria Capitalei a acordat Cheia Orașului și diplome de excelență

Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.

Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de…ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simţit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea”, a declarat Ilie Năstase.