Orice afacere dorește să profite de zilele lungi de vară, evenimentele în aer liber și concursurile pe care clienții le adoră. Vara este considerat cel mai bun anotimp pentru desfășurarea acțiunilor promoționale pentru că toată lumea se bucură de petrecerile la piscină, festivaluri, plajă și multe evenimente în aer liber.

Toate aceste activități oferă ocazia minunată pentru afacerea ta de a-și promova serviciile și produsele – este momentul ca brandul afacerii tale să strălucească. Vara este momentul șlapilor pentru piscină, a termosurilor pentru apa rece din timpul călătoriilor cu mașina și al prosoapelor de plajă și ochelarilor pentru vacanță. Acum este momentul să profiți de starea fără griji a clienților ce se distrează și să lași ca strategia de promovare a brandului să își facă treaba  pe parcurusul celor trei luni de vară.

Iată care sunt cele mai populare materiale promoționale ce sunt perfecte pentru marketingul și promoțiile pe timp de vară. Pornind de la acest ghid, echipa TROPEUM te va ajuta să construiești cel mai bun pachet promoțional.

– Prosopul pentru plaja sau pentru fitness. Se usucă rapid și este ușor de întreținut. Imprimă logo-ul companiei tale și oferă-l clienților ce călătoresc mult, practică sport sau au nevoie de soluții practice pentru mersul la piscină. Prospul răcoritor disponibil în 3 varinte de culoare este foarte apreciat în zilele toride, iar sticla cu carabinier care îl însoțește este foarte ușor de personalizat.

– Promovează distracția pe plajă cu ajutorul mingiilor gonflabile! Cele 5 modele disponibile în portofoliul TROPEUM, inclusiv modelul cu glob pământesc, pot fi imprimate cu numele și logol-ul firmei pentru promovarea brandului, alături de alegerea unui model în culorile logo-ului. Mingea gonflabilă personalizată este potrivită pentru piscină, cadou de bun venit, promoții pe plajă și multe altele. Clienții cu copii vor aprecia mult acest material promoțional.

– Balsamul de buze este un produs foarte necesar vara, însă ignorat de majoritatea oamenilor. De aceea va deveni rapid produsul preferat al clienților tăi când vor avea nevoie să-și aline buzele uscate de soare și apa mării. TROPEUM vă propune  balsam de buze în 3 variante de ambalaj, în armonie cu brandul tău: cutie metalică colorată în formă de minge cu oglindă, baton din plastic în diverse culori și cutie cubică cu capac filetat.

Citeste si...  Trucuri de curățenie fără utilizarea de agenți chimici

– Oferă ceva inedit clienților tăi: mini-ventilatoarele ce se conecteaza la USB sau modelul cu un mic rezervor cu apă și spray pentru răcorire. Aceste mini-ventilatoare sunt excelente pe plajă, la concerte și chiar la petrecerile ce au loc în interior. Elicea este realizată din silicon și este detașabilă, pentru o siguranță maximă în utilizare și depozitare ușoară. Clienții și chiar copiii lor mai mari vor fi foarte încântați de acest material promoțional inovativ, interesant, practic și foarte ușor de folosit.

– Clienții tăi noi și potențiali vor fi bucuroși să primească o pereche de ochelari de soare personalizați. Sunt foarte potriviți pentru festivaluri, concerte, acțiunile promoționale din parcuri și alte locații ce au legătură cu mesajul companiei tale. Brațele ochelarilor pot fi personalizați cu numele, logo-ul sau un scurt mesaj de marketing.

– Borseta (pouch) pentru călătorii este foarte practică însă des uitată de clienți. Vino în întâmpinarea clienților ce călătoresc mult și au nevoie de organizare. Are un spațiu generos pentru personalizare.

– Toată lumea adoră să primească un tricou gratuit! Organizează concursuri pe plajă și folosește tricourile personalizate cu logo-ul tău pentru uniforma echipei tale. Portofoliul TROPEUM are triocuri cu mânecă scurtă atât modele pentru doamne cât și pentru domni, modele polo, din bumbac 100% sau poliester cu croială lejeră.

Oricare ar fi strategia de marketing a companiei tale pentru sezonul estival, asigură-te că incluzi și materialele promoționale personalizate.