Găsirea cadoulului perfect pentru un copil de 8 ani nu este o sarcină ușoară. La această vârstă, copiii au deja un caracter puternic. Pe de altă parte, încep să ia în considerare „ de mici” anumite jucării. Dacă întrebați un copil de opt ani ce vrea cadou, probabil va răspunde că vrea jocuri video sau jucării clasice pentru copiii de 8 ani. Dar dacă vreți să-l surprindeți, țineți cont de următoarele idei.

Aceasta este perioada ideală pentru dezvoltarea creativității, logicii și imaginației. Așadar, iată câteva idei originale.

Cadouri originale pentru copii de 8 ani și chiar puțin mai mari

Nu vă gândiți doar la jucării! La această vârstă, există întotdeauna loc pentru ceva diferit. Nimeni nu a spus că o jucărie clasică pentru copii este esențială. Vă oferim câteva exemple.

Dăruiți-i o experiență

În loc de o jucărie, puteți oferi o experiență: lecții de schi, de echitație, de skateboarding etc. Abordarea a ceva complet nou este un cadou pe care copilul îl va păstra mereu în memoria sa. Fără a fi neapărat nevoie să devină un sport care să-l practice în restul anului. Va fi ceva la fel de simplu ca transformarea unei zile în ceva special și diferit.

Cadouri pentru a se simți mai mare decât este

Multe obiecte obișnuite pot deveni cadoul ideal pentru un copil de 8 ani. Primul său set de chei de la casă pe un breloc original, un portofel precum cel al tatălui său, prima sa cutie de instrumente … Sunt simple cadouri, nu prea scumpe, dar care pot fi ceva foarte special pentru un copil de această vârstă.

Când bugetul este mic, cumpărarea unui cadou pentru un copil poate deveni o adevărată durere de cap. Din acest motiv, ar fi bine să vă gândiți la cadouri mai ieftine care să îl surprindă și să îl ajute în activitățile sale.

Jurnal și seif

La această vârstă, copilul începe să își dorească să aibă propria intimitate și să-și păstreze secretele. Prin urmare, acesta este unul dintre cadourile pentru copiii de opt ani care funcționează cel mai bine. O agendă secretă cu lacățel, poate fi un cadou interesant pentru cel mic. De asemenea, îi puteți cumpăra o cutie metalică cu lacăt unde își poate pune cele mai prețioase obiecte. Puteți găsi mici „seifuri” pentru copii în magazinele cu jucării.

Animale de pluș

Animalele de pluș nu sunt cu siguranță o idee originală de cadouri pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, dar sunt un cadou clasic minunat. Pentru copiii care au deja o colecție mare de animale de pluș, puteți renunța la animalul tipic pe care îl au, puteți alege un ornitorinc sau melc, de exemplu. Un animal mic de pluș poate fi pus în ghiozdan, iar animalele uriașe pot deveni protectorii lor noaptea.

Accesorii sportive

Pantofi sport și șosete speciale pentru a juca baschet, jambiere colorate pentru dans, o geantă sport nouă, un costum de baie și halat de baie pentru piscină. Accesoriile pentru a desfășura activitatea sportivă preferată se încadrează în categoria cadourilor utile, însă copiii de această vârstă le vor aprecia.

Jocuri de masă

Jocurile de masă încep să fie interesante de la vârsta de 8 ani. La această vârstă, copiii își pot aminti reguli complexe, își așteaptă rândul și se joacă mai mult. Există o mulțime de jocuri de masă din care să alegeți. Sfatul nostru este să optați pentru clasicele: Monopoly, Risk, Sccrable, Taboo, Pictionary, șah, printre altele. Jocurile de masă îi ajută să se concentreze și să-și facă o strategie. În plus, la această vârstă știu să piardă și să accepte regulile.

Acestea sunt doar câteva idei. Pentru copii există o mulțime de lucruri care pot reprezenta cadouri minunate. De exemplu, având în vedere că vacanța de vara se cam apropie de sfârșit, o idee bună este să le dăruiți niște rechizite cu personajele lor preferate sau niște pixuri care le vor fi foarte utile odată cu începerea școlii.

Faceți-le o bucurie celor mici dăruindu-le cadouri surprinzătoare. Spor la cumpărături vă dorim!

Citeste si...  Ce lucruri sunt în stare să facă femeile excitate