Aveți nevoie de niște idei de cadouri, deoarece nu mai știți ce să le oferiți? Iată câteva idei de cadouri dintre cele mai originale, lucruri clasice și educative care cu siguranță îi vor încânta pe cei mici.

Set surpriză

Acest cadou îl puteți face singuri sau îl puteți cumpăra gata făcut. Puteți alege un set cu care copiii să facă brățări, de exemplu. Aceste jocuri se găsesc în orice magazin de jucării. Dacă faceți un cadou surpriză, rezultatul poate fi personalizat. Pentru copiii care iubesc desenul, nu ezitați să le cumpărați seturi cu creioane sau acuarele.

Creioane pentru pictură facială pentru copii

Pictură facială, cu foarte puține excepții, îi încântă nespus pe cei mici. Este unul dintre darurile cele mai distractive pentru copii de șase ani și nu numai. Creionurile nu sunt toxice și permit crearea unui machiaj creativ. Copiii se pot picta când merg la o aniversare, la carnaval sau când se pregătesc de o petrecere de Halloween.

Covor cu motiv oraș sau trafic

Acesta este un cadou perfect pentru un copil de 6 ani, a cărui creativitate constă în imaginarea poveștilor și situațiilor fără oprire. Pe acest covor, copilul se poate juca cu mașini, figurine, asambla mici construcții de lego sau obiecte de casă, singur sau cu prietenii săi. Puteți găsi un astfel de cadou atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Cadouri pentru cei de 6 ani care se simt mai în vârstă

Ce să dați unui băiat de 6 ani care vrea să pară mai în vârstă? Oferinți-i un cadou care îi va întări stima de sine și mândria de a fi în școala primară.

Camera foto pentru copii de 6 ani

Un dar pe care toți copiii de această vârstă îl vor adora. De fapt, ei pot surprinde descoperirile lor dacă sunt mici exploratori, fie imortaliza momente frumoase în timp ce se joacă cu prietenii lor de suflet. Dacă le organizați o petrecere aniversară în aer liber, vor dori, de asemenea, să păstreze amintirile în imagini. Aparatele foto le puteți găsi online, în magazinele de jucării.

Citeste si...  Degeaba ai atâta bogăţie când rişti ani buni de puşcărie

Ceas pentru copii

Puteți alege între un ceas clasic, potrivit ca și cadou pentru un băiat care învață să citească ora. O altă opțiune este ceasul digital, care poate fi dăruit unui băiat de 6 ani care dorește să fie în pas cu tehnologia ca și frații săi mai mari. Smartwatch-uri pentru copii există de toate prețurile, depinde puțin de funcțiile pe care le doriți. În afară de oră, există și unele indică și locația geografică (pentru a oferi securitate părinților). Unele le permit copiilor să joace jocuri video (poate nu este atât de util pentru majoritatea părinților), să înregistreze vocea sau să redea audio și video.

Lego pentru copii

Dacă vreți să dezvoltați creativitatea copiilor, să-i ajutați să învețe în timp ce se joacă, să se joace în siguranță, să le oferiți o jucărie rezistentă care să le ofere nenumărate forme de distracție, le puteți oferi cadou un lego. Cu siguranță le veți face o mare bucurie. Pentru a-l alege faceți clic pe  https://www.elefant.ro/list/jucarii-copii-bebe/jucarii/lego

Ghiozdane, genți sau penare

Dacă copiii voștri vor intra la toamnă în clasa 0, un cadou potrivit pentru ei poate fi un ghizdan, o gentuță sau un penar. Micii școlari trebuie să se pregătească cum se cuvine pentru începerea unui nou capitol din viață lor. Este adevărat, până la toamnă mai este, dar e bine să aibă pregătite din timp lucrurile necesare pentru școală.

Un astfel de cadou îi poate surprinde în mod plăcut, dându-le posibilitatea să se laude cu noile achiziții și cu faptul că deja au crescut și merg și ei la școală. Pentru a putea alege cadoul potrivit pentru cei mici faceți clic pe https://www.elefant.ro/list/jucarii-copii-bebe/rechizite-si-papetarie/ghiozdane-genti-penare

Sperăm ca aceste idei de cadouri să vă ajute să le oferiți copiilor cadouri care să-i încânte și să-i facă să zâmbească cum doar ei știu.