Cui nu îi place să primească un cadou neașteptat? Se spune adesea că nici nu contează ce reprezintă acesta. Cadoul este apreciat mai mult pentru faptul că este o surpriză neașteptată decât pentru valoarea economică pe care o are.

Citește cu atenție acest articol pentru a descoperi câteva dintre cadourile pe gustul oricărei femei. Sunt cadouri pe care fiecare femeie visează să le primească cel puțin o dată în viața ei.

O bijuterie

Indiferent ce bijuterie este, singurul lucru care contează cu adevărat este faptul că este oferită cu dragoste. Este un cadou pe pe care femeia iubită îl va purta mereu, este un cadou pe viață. De asemenea, dacă știi foarte bine că este femeia vieții tale, nu ezita să pariezi pe bijuterie prin excelență: inelul de logodnă, îi va plăcea! Dar pot fi și o pereche de cercei originali, o brățară sau un colier.

 Mâncarea sa preferată la un picnic

Fii original, ghicește ce îi place și distrează-te sărbătorind dragostea ta cu un picnic într-un mediu natural frumos. Pregătește-i mâncarea preferată și păstrează surpriza până la sfârșit creând un mediu unic și special. Își va aminti acea zi pentru totdeauna!

O scrisoare de dragoste

Poate suna siropos, dar cu toții apreciem mesajele, mai ales dacă sunt de la o persoană dragă sufletului nostru. Faptul că cineva își petrece timpul exprimându-și sentimentele scriind o scrisoare de mână, este un lucru care merită apreciat. Așadar, scrie-i o scrisoare. Își va aminti întotdeauna de scrisoarea ta.

O cameră plină de baloane

Distrează-te, umple camera voastră cu baloane și surprinde-o când deschide ușa. Veți reveni câteva minute în copilărie. Da, dar împreună!

Un weekend romantic

Nu contează locația, ci compania. Oferă-i un weekend plin de romantism într-un loc pe care nu l-ați vizitat niciodată și bucură-te de dragostea voastră. Este unul dintre cadourile pe placul tuturor. Bucură-te de compania ei într-un loc special.

 O carte personalizată

Ce cadou mai bun decât o carte despre povestea voastră? O amintire cu text și fotografii care spune cum v-ați cunoscut, cum a apărut iubirea și cum s-a dezvoltat relația voastră. Acest lucru este posibil datorită poveștii voastre spune  într-o carte personalizată care îți oferă posibilitatea de a imortaliza cele mai bune momente. O amintire pentru totdeauna!

Citeste si...
Despre uitare, iubire și psihoză într-o incredibilă poveste contemporană

Parfumul ei preferat

Când observi că parfumul său preferat este pe terminate, cumpără-i altul la fel. Este un detaliu simplu, dar ea va observa că știi ce îi place și va fi un gest de care va ține cont. Va aprecia cadoul și se va bucura că i l-ai oferit la momentul potrivit, adică atunci când avea mai mare nevoie.

Un set de lenjerie intimă

Dacă vrei să o surprinzi cu un cadou frumos, alege un set de lenjerie senzuală și pregătește-i o noapte frumoasă împreună. Gândește-te la jocuri distractive, astfel încât pasiunea care din cauza rutinei zilnice dispare, să reînvie și să aveți parte de momente minunate împreună.

Bilete pentru acel concert la care a vrut să meargă

Dacă iubita ta așteaptă tot anul un concert al formației ei preferate, nu ezita! Asta este oportunitatea ta, surprinde-o cu două bilete, astfel încât să poată merge cu cine vrea să se bucure de moment. Cu siguranță te va alege pe tine!

Un album plin de amintiri

Toți apreciem micile detaliile și, uneori, păstrarea celor mai mici lucruri, cum ar fi biletele de concert sau biletele pentru locurile pe care le-ați vizitat este ceva cu adevărat special. Dacă o surprinzi cu o mică colecție de suveniruri, te va iubi pentru totdeauna!

O zi de relaxare totală

Cui nu îi place să se relaxeze și să scape de  stres? Nu ezita, o zi relaxantă la un spa poate fi unul dintre cele mai bune cadouri pe care i le poți oferi.

Pe lângă aceste cadouri, îi mai poți oferi un buchet de flori de săpun, iar dacă îi place să asculte mereu muzică, un foarte bun cadou ar fi o boxă portabilă.

Sperăm să-ți placă ideile noastre. Spor la cumpărături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.