Regina frumuseţii din Rusia fostă Miss Moscova, care s-a căsătorit cu Regele din Malaysia, a postat pe o rețea socială prima fotografie de la nunta, punând astfel capăt speculațiilor și zvonurilor legate de cuplu, toate amplificate de abdicarea regelui din luna ianuarie.

Regina frumuseţii din Rusia Rihana Oksana Petra, 25 de ani, a ales Instagramul și nu o revistă glossy pentru a-și dezvălui fotografiile celor două ceremonii de nuntă care au avut loc în Malaysia și Rusia. Rihana s-a căsătorit cu sultanul Mohammad V Faris Petra, de 49 de ani, relatează The Telegraph.

Ea a postat, de asemenea, și prima fotografie a băiețelului lor, Tengku Ismail Leon, care s-a născut în mai, dar și poze făcute în timpul sarcinii, pe care a descris-o drept „cea mai dificilă perioadă din viața mea”, după ce a petrecut ultimele trei luni ale perioadei în spital.

Zvonurile despre căsătoria celor doi au apărut anul trecut și s-au amplificat la începutul acestui an, după ce regele a abdicat, lucru care s-a întâmplat prima dată în istoria țării.

Palatul Regal nu a făcut nicio declarație oficială despre căsătorie și nu a oferit nicio explicație pentru abdicare.

Citeste si...  Vezi ce la determinat pe fostul rege al Malaysiei să divorteze de femeia pentru care a dat cu piciorul tronului

„Înălțimea sa a lucrat pentru a-și îndeplini toate responsabilitățile care i-au fost încredințate ca șef de stat, servind drept pilon al stabilității”, se precizează într-un comunicat.

În primul sa postare pe Instagram, Rihana, fostă regină a frumuseții care s-a convertit la islam pentru soțul ei, spune că acum este „fericită să împărtășească momentele din viața mea” cu fanii ei. Ea a spus și cum și-a cunoscut soțul. „Ne-am întâlnit în primăvara anului 2017 în Europa. La acea vreme colaboram cu prietenul nostru comun, bijutierul Jacob Arabo. După eveniment, am mers la cină, unde am întâlnit un bărbat care s-a prezentat drept rege al Malausiei.Am luat-o ca o glumă și am glumit spunându-i că sunt regina Moscovei. Am vorbit toată seara și am schimbat numere de telefon”, a spus Rihana.

La începutul acestui an, presa din Malaysia a scris despre tensiuni între palat și guvern. Malaysia are nouă case regale care ocupă tronul prin rotație. Regele Mohamed V, care și-a început domnia în decembrie 2016, urma să stea pe tron până decembrie 2021.