Omul de afaceri Ion Țiriac este singurul român inclus în ultima ediţie a topului miliardarilor publicat marţi de revista americană Forbes, acesta aflându-se pe locul 1.867 la nivel mondial, mai jos cu peste 70 de locuri faţă de anul 2017.
Comparativ, anul trecut Ion Ţiriac avea o avere de 1,1 miliarde de dolari, ceea ce îl plasa pe locul 1.795 la nivel mondial.

Un număr record de 2.208 miliardari au fost incluşi în cea de a 32-a ediţie a clasamentului anual al miliardarilor lumii elaborat de Forbes. „Cei superbogaţi au continuat să se îmbogăţească, majorând decalajul dintre ei şi ceilalţi”, au subliniat editorii Forbes, Luisa Kroll şi Kerry A. Dolan.

Citeste si...  Un primar din România s-a dat singur în judecată pentru a legaliza un spor încasat ilegal. Ce s-a întâmplat atunci când a ajuns în instanţă

Cu o avere de 112 miliarde de dolari, în creştere faţă de 39,2 miliarde dolari în 2017, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a urcat pe prima poziţie în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei, titrează Agerpres.