Senatorul Nicolae Marin, chestor al Senatului, a demisionat din PSD. El a declarat, vineri, că a renunţat la calitatea de membru PSD şi de chestor al Senatului şi va activa ca parlamentar independent.

„Într-o democraţie sănătoasă, dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor, am hotărât să renunţ la calitatea de membru Partidul Social Democrat şi de chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic.

Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a precizat Marin.

Citeste si...  Mihai Fifor crede că negocierile pot salva PSD-ul şi îl pot menţine la guvernare

https://www.facebook.com/nicolae.marin.

Cine este Nicolae Marin

Nicolae Marin a candidat pe 2 august, la Conferinţa judeţeană de alegeri, pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi, unde a obţinut 49 de voturi, fiind învins de europarlamentarul Dan Nica, care a obţinut 334 de voturi.

În discursul de candidatură, Marin a criticat activitatea lui Dan Nica, dar şi a altor membri aflaţi în conducerea Partidul Social Democrat Galaţi, solicitând ca aceştia să facă un pas în spate.

Nicolae Marin este la al doilea mandat de senator.