Simona Halep a revenit în România chiar când se disputa finala Australian Open, între Sofia Kenin și Garbine Muguruza. „Simo” a ajuns până în penultimul act la Melbourne, fiind eliminată de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

Simona Halep: „E greu să analizez profund meciul cu Muguruza”
„Sunt mulțumită de cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar apoi mi-am revenit și sunt bucuroasă de ceea ce am făcut.”, a spus Simona Halep.

„A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câștig. E greu să analizez foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc și apoi să învăț ceea ce am de învățat din el.”, a mai declarat semifinalista de la Melbourne.

Citeste si...
Halep, la turneul de la Cluj: Nu am râs atâta toată viata mea

Simona Halep nu a vrut să spună câți bani a donat
Sportiva noastră a promis că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill, la Australian Open. Acum, Simona a fost întrebată ce sumă s-a strâns.

„Mă simt foarte bine acolo (n.r. în Australia). E o țară foarte călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă și le mulțumesc pentru asta. Sunt prietenoși cu mine și tot timpul joc cu plăcere. Am și amintiri frumoase din 2018. În fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo.”, a mai declarat Simona Halep.

„Urmează Dubai și Doha, două turnee în februarie.”, a încheiat sportiva din Constanța.