Cântăreaţa nu şi le mai poate ascunde

Andrea main

 De câte ori a fost întrebată dacă are silicoane, Andreea Bălan a negat, spunând că nu a suferit nici o intervenţie estetică la nivelul bustului. În câteva fotografii realizate în Republica Dominicană însă, vedeta pare că vrea să spună adevărul despre ce se află în decolteul ei.

Andreea

Andreea Bălan a postat pe pagina ei oficială de pe un site de socializare, câteva fotografii în care apare în costum de baie. Cu un trup perfect, slabă exact cât trebuie, tonifiată şi bronzată, Andreea pare să nu aibă nici un defect.

Andreea1

Ceea ce iese în evidenţă însă este perechea de sâni proeminentă, pe care Andreea şi-o expune din sutienul minuscul. În cele două imagini pe care le-a postat pe Facebook, se pot vedea mai bine decât în orice altă apariţie a blondinei urmele intervenţiei estetice suferite la nivelul sânilor: se poate observa tăietura, mai ales în dreptul axilelor, din cauza sutienului foarte decoltat, dar şi forma perfect rotundă, dar nefirească într-o asemenea poziţie în cazul unor sâni normali.

 

Citeste si...  Kim Kardashian şi Kanye West, pe coperta Vogue

De altfel, doi medici esteticieni au confirmat acum câteva zile faptul că solista s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni.