Javi Martinez (31 de ani), fotbalistul celor de la Bayern, a fost surprins în lacrimi înaintea meciului de sâmbătă, pierdut de echipa sa cu 1-2 în faţa celor de la Hoffenheim.

Cu câteva minute înainte de meci, la finalul antrenamentului, Martinez s-a prăbuşit pe banca echipei sale şi a început să plângă, la aflarea veştii că tehnicianul croat a preferat să îl lase pe banca de rezerve şi de această dată.

Mijlocaşul defensiv nu mai prinde în acest sezon primul unsprezece al lui Niko Kovac, iar frustrarea spaniolului şi-a spus cuvântul. Acesta a fost lăsat pe banca de rezerve pentru tot restul meciului.

În toate cele opt meciuri în care Martinez a fost inclus în lotul lui Bayern în această ediţie, spaniolul s-a aflat pe banca de rezerve. Kovac preferă cuplul Thiago – Kimmich, iar Martinez nu se mai poate impune în faţa celor doi.

Citeste si...  BNR anunță ca presiunea pe cursul valutar vine ca urmare a deficitului bugetar

Bayern a pierdut cu Hoffenheim, 1-2
Bayern a oferit surpriza zilei în Bundesliga, după ce a pierdut pe teren propriu meciul împotriva celor de la Hoffenheim, 1-2, din etapa a şaptea a campionatului german.

După o primă repriză albă, oaspeţii au deschis scorul prin Sargis Adamyan, în minutul 54. Douăzeci de minute mai târziu, Robert Lewandowski restabilit egalitatea.

Totuşi, acelaşi Adamyan a mai înscris o dată, la doar şase minute după reuşita atacantului polonez şi a stabilit scorul final.

Este prima înfrângere din această ediţie de campionat pentru Bayern, care nu va mai rămâne în fruntea clasamentului după această etapă.