Donald Trump a provocat din nou indignarea opiniei publice americane – chiar în ziua în care oficialii de la Washington anunțau un bilanț devastator al epidemiei de coronavirus, președintele Statelor Unite a preferat să joace golf!

Trump a ales să se relaxeze de Memorial Day, o zi în care sunt omagiați militarii americani care și-au dat viața pentru țara lor.

Însă în loc de o vizită la Pentagon sau la cimitirul Arlington unde sunt înmormântați mulți eroi de război, Trump s-a dus la clubul său de golf, la care nu mai ajunsese de mai bine de două luni.

Iar la Casa Albă, numărul celor decedați din cauza coronavirusului se apropia de 100 de mii, o cifră care pune Statele Unite pe primul loc atât la victime cât și la cazuri de infectări, peste 1,6 milioane de persoane.

Citeste si...  Sancţiune: Donald Trump ar putea rămane fară contul de Twitter

Chestionat despre faptul că în loc să jelească joacă golf, președintele Trump a declarat că speră să reînceapă și turneele de golf cât mai repede.

„Noi dorim ca viața să revină cât mai repede la normal. Abia aștept să vedem din nou spectatori la turneele de golf și să se bucure de aceeași experiență ca a mea,” a spus Donald Trump.