Toate privirile au fost indreptate spre prițesa Charlotte in prima ei zi de scoala, pe 5 septembrie. Anul acesta, micuta s-a alaturat fratelui ei mai mare, printul George, la Thomas’s Battersea din Londra, o scoala de prestigiu aleasa special de parintii ei pentru cursurile ciclului primar.

Desi parintii lor sunt Ducele si Ducesa de Cambridge, iar titlul regal sub care s-au nascut este unul princiar, George si Charlotte nu primesc un tratament special la scoala si nici nu sunt strigati potrivit protocolului.

In timpul gradinitei, de exemplu, Charlotte a fost poreclita de colegi si educatoare Printesa Razboinica datorita personalitatii ei: „A primit aceasta porecla pentru ca, in mod evident, este o printesa, dar este si destul de baietoasa”, a spus Kate Nicholl, corespondent regal. „Ii place sa urce copaci si este foarte aventuroasa.”

Citeste si...  Cosmin Contra declară că a fost jignit de suedezi. Vezi de ce

La scoala, prițesa Charlotte va fi strigata la catalog Charlotte Cambridge, chiar daca numele ei de familie este Mountbatten-Windsor, o combinatie intre numele de familie ale printului Filip si Regina Elisabeta a II-a.

Noii ei prieteni si colegi o vor putea striga Charlotte, Printesa Razboinica sau Lottie, acesta din urma fiind alintul folosit de parintii ei.

Foto: Guliver/Getty Images