Turris-Oltul Turnu Măgurele, echipa finanţată de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, Liviu, a învins sâmbătă pe ASU Politehnica Timişoara, 2-0, şi e lider în Liga 2. După şase etape, trupa antrenată de Lincar are 18 puncte, din tot atâtea posibile. Dar, performanţa costă! Clubul are nevoie de mulţi bani, iar finanţatorul, Valentin Dragnea, se pare că aplică şi metode neconveţionale pentru a alimenta conturile echipei.

Site-ul liberinteleorman.ro a dezvăluit întreaga poveste. În zona Liţa şi alte localităţi, mulţi au pământul în arendă la familia Dragnea, mai exact a lui Valentin Dragnea, cel care patronează firma compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA. Dar, acesta nu a mai plătit oamenii de mai mult timp, motivul fiind, conform sursei menţionate, nevoia de lichidităţi pentru echipa de fotbal.

z

Sub protecţia anonimatului, cei implicaţi au vorbit pentru liberinteleorman.ro: „Fiul lui Dragnea vrea mâine 2 miliarde din bancă pentru echipa de fotbal care joacă pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezând de cuviinţă că este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâţi care aşteaptă banii pentru a-şi cumpăra lemne pentru iarnă. Pe acest stadion unde ar avea dreptul să joace mai multe echipe şi pe care a pus monopol familia Dragnea, după cum bine ştiţi, este acum proprietatea lor privată”, se arată într-un material publicat înaintea meciului de sâmbătă cu Timişoara.

Citeste si...  Noi detalii despre existența extratereștrilor

La sediul firmei, se pare că au avut loc câteva contre pe tema plăţii către cei care au pământul în arendă către Dragnea junior, iar replica sa ar fi fost: „Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul!”.

Sursele explică faptul că banii se achită, dar nu pentru cei care ar avea nevoie: „Se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arendă! Oamenii sunt puşi pe drumuri zi de zi!”.