Mihaela Rădulescu (50 de ani) s-a transformat complet de-a lungul carierei sale. A debutat în 1994, la postul de televiziune Tele 7abc, dar puțini își amintesc cum arăta „diva de Monaco” înainte să devină vedetă tv. În anul 1991, actuala iubită a lui Felix Baumgartner arăta cu totul altfel față de cum o știm în prezent.

 

Într-o fotografie realizată de Liviu Manecan, făcută publică recent de acesta, apare o Mihaela Rădulescu tânără și „necoaptă”, diferită complet de imaginea perfectă pe care o afișează acum. Ea a fost pozată în această ipostază, cu trei ani înainte să debuteze în televiziune.

În fotografia nemaivăzută până acum de publicul larg, Mihaela Rădulescu apare alături de Dan Chișu, care ține o cameră de filmat pe umăr. Imaginea datează din anul 1991, pe când vedeta avea doar 22 de ani.

Ce operații estetice și-a făcut Mihaela Rădulescu


La 50 de ani, Mihaela Rădulescu este foarte mulțumită de modul în care arată. Gimnastica ritmică practicată încă din copilărie și-a spus cuvântul, dar și voința ei de a arăta bine cu orice preț. Puțini știu că diva putea avea un alt drum în afară de televiziune. Ea a practicat gimnastica ritmică, de la vârsta de 5 ani până în adolescență. Potrivit profesoarei ei, Mihaela era „talentată și perseverentă”, dar s-a lăsat de acest sport în clasa a XI-a, pentru a se concentra pe studii.

Mihaela Rădulescu s-a menținut cu mult sport și o dietă sănătoasă, dar a fost și „abonată” la cabinetele medicilor esteticieni. „Diva de Monaco” și-a modificat forma nasului, și-a pus silicoane, și-a făcut diferite lifting-uri la nivelul feței și și-a injectat de mai multe ori buzele.

Prima intervenție estetică majoră și-a făcut-o la sfârșitul anilor ’90, la nivelul bustului. După această operație, Mihaela Rădulescu a pozat sexy în mai multe reviste celebre.

„De ce mi-am pus implanturi? Pentru că… am putut. Ceea ce vă doresc și vouă, dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoși, dar un pic prea mici față de umerii lați și alura mea sportivă. E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna și pentru care-i mulțumesc mereu doctorului Stan, un maestru al chirurgiei estetice, care a pus niște mii de sâni prin țara asta, de la vedete, la persoane necunoscute”, a declarat Mihaela Rădulescu în urmă cu mai mulți ani.

Citeste si...  Epidemia de coronavirus a anulat Carnavalul de la Veneţia

Cum a debutat Mihaela Rădulescu în televiziune
Mihaela Rădulescu a participat la Revoluția din 1989, iar la scurt timp a devenit secretara regretatului politician Dan Iosif. Ea a frecventat cursurile a patru facultăți bucureștene, trei ani de I.E.F.S, doi la Filologie, unul la Psihologie și trei la Regie la Facultatea de Artă Hyperion, însă nu a absolvit niciuna din ele.

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994, la postul Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o a fost „Nocturna pe 16mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care era difuzată în fiecare duminică, timp de patru ore. În tinerețile ei, vedeta a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu. De-a lungul carierei sale, ea a mai prezentat și realizat emisiuni la posturi precum B1 TV, Antena 1 și Pro TV.

La Antena 1, Mihaela Rădulescu a realizat și prezentat timp de șapte ani emisiunea de succes „Duminica în familie”. Ea a regizat și toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio. A fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune,, de la decernarea Premiilor Oscar, în 1998.


Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori
În 2009, după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, Miahela Rădulescu a anunțat că se retrage din televiziune și că se mută cu fiul său, Ayan, în sudul Franței, la Monaco, însă a revenit în lumina reflectoarelor câțiva ani mai târziu.

Pe lângă cariera în televiziune, fosta prezentatoare a fost în atenția presei și datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri. A fost căsătorită timp de doi ani, în perioada 1997-1999, cu Ștefan Bănică jr. În 2004 s-a căsătorit cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat patru ani mai târziu, în 2008. Cei doi au împreună un fiu, Ayan. După divorș, Mihaela Rădulescu și-a păstrat în acte numele de familie al fostului soț.

Vedeta a avut o relație și cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii matinale „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu celebrul sportiv Felix Baumgartner, devenit cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.