Marc Anthony a fost căsătorit de trei ori și a trecut prin tot atâtea divorțuri. Are șase copii, dintre care doi cu diva latino Jennifer Lopez. După despărțirea de cea de-a treia soție, modelul Shannon de Lima, cântărețul pare să fi întâlnit dragostea din nou. Acesta are o relație serioasa tot cu un… model – italianca Raffaella Modugno.

Marc Anthony se poate mândri cu cele mai frumoase iubite. A fost căsătorit cu o Miss Univers, apoi cu diva supremă, Jennifer Lopez :) A urmat un fotomodel, iar acum a revenit tot la o … miss :) Actuala lui iubită, Raffaela, a fost Miss Curvy Italia 2011 și este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Paparazii i-au surprins împreună la un eveniment sportiv la scoala la care merg gemenii cântărețului. De fapt, a fost o adevărată reuniune de familie: și-a făcut apariția și Jennifer Lopez, alături de actualul ei logodnic, Alex Rodriguez. Marc Anthony și J Lo au rămas în relații amiabile după divorțul din 2014.

Citeste si...
Salman Khan a devenit tatic

„Oricine s-ar fi uitat din afară ar fi zis că viaţa mea era extraordinară. Aveam un soţ şi doi copii frumoşi. Apăream la «American Idol» şi aveam o melodie nouă, «On the Floor», care era pe locul întâi peste tot în lume. Ce nu ştiau oamenii era că viaţa mea nu era atât de bună. Relaţia mea se destrăma şi eram îngrozită. A fost un moment din acela când eşti atât de speriată că nici nu poţi să ţipi. Într-un puseu de frică şi panică, m-am uitat la Benny şi la mama şi mi-au ieşit pe gură cuvintele: «Nu cred că mai pot fi cu Marc», apoi am izbucnit în plâns”, a spus Lopez, în trecut, despre relația cu Marc Anthony.