Actrita, realizatoare si filantroapa, Angelina Jolie este cea mai noua muza Guerlain. In cel mai recent capitol al colaborarii pentru parfumul Mon Guerlain, ea aduce un omagiu feminitatii moderne, dar si femeilor puternice, libere si independente.

Angelina Jolie dupa ce a filmat un clip de promovare in Paris, in cel mai nou material video pentru parfumul pe care il reprezinta, actrita a deschis usile spre casa ei din Asia.

https://www.youtube.com

Filmat de directorul de imagine Emmanuel Lubezki, castigator de Oscar, materialul surprinde casa traditionala cambodgiana din nord-vestul tarii, unde fundatia Angelinei activeaza de mai bine de 18 ani pentru a ajuta la conservarea mediului si a sprijini comunitatile locale.

Citeste si...  Angelina Jolie Și-a extirpat sânii

Spre deosebire de prima reclama pe care a filmat-o cu Guerlain la domiciliul ei din Franta, Jolie dezvaluie ca aceasta este „mai personala” pentru ea. „Este mai intima”.

In loc sa redea o „viata falsa” fanilor, Jolie spune ca ii place ideea ca poate sa prezinte in campania ei „cum traieste in viata reala”. Nu este doar o fantezie, spune ea, ci o bucata din existenta ei.

„Oamenii isi dau seama cand e vorba de adevar si cand li se arata o lume de basm. Cred ca prefera adevarul”, spune actrita.