Partidul ADER creat de Neculai Onțanu, fost primar al sectorului 2 din Capitală, și Alianța Națională a Agricultorilor (ANA) condusă de Florin Simion nu au strâns numărul necesar de semnături pentru participarea la alegerile europarlamentare. Președintele ANA cere Parchetului General să verifice semnăturile partidelor și candidaților care s-au înscris în cursa electorală.

Alianta lui Neculai Onțanu a iesit din cursa pentru europarlamentare

„Se preconizează o fraudă electorală. ANA și ADER, de o lună și săptămână, am reușit pe bune să strângem peste 167.000 de semnături. Iar alții fără organizații, care nu au făcut nimic, nu există partidele alea de ani de zile, depun câte 250.000, 300.000, 400.000 de semnături făcute din baza de date. Nu se sesizează nimeni, nu se sesizează Parchetul să verifice semnăturile.

alianta lui Neculai Onțanu a iesit din cursa pentru europarlamentare

Citeste si...  Fosta dansatoare a lui Florin Salam se rupe în figuri... doar în chiloţi

Noi nu o să putem să candidăm, nu am putut să strângem semnăturile, deci  Neculai Onțanu de la sectorul 2 împreună cu ANA nu reușesc să strâng semnături pe bune, cu protecția datelor, dar s-au înscris 20 și ceva de partide din care, în opinia mea, doar PNL și PSD se califică, au primari mulți și oamenii semnează pentru primari. Cerem Parchetului General să se autosesizeze și să se verifice semnăturile.

Partide mici de care n-a auzit nimeni strâng peste 200.000 de semnături și au pe listă un singur candidat. Păi e posibil așa ceva? Ăla a strâns pe bune semnăturile alea? Pe Dragnea l-au judecat pentru fraudă electorală, pe ăștia nu-i verifică nimeni?”, a declarat vineri, liderul ANA, Florin Simion.