Ducesa de Sussex a fost surprinsă vizitând un centru pentru femei din Vancouver, aceasta fiind prima sa apariție publică după scandalul generat de anunțul privind distanțarea sa și a prințului Harry de Casa Regală britanică, potrivit CNN.

Meghan Markle a fost fotografiată zâmbind alături de personalul centrului Downtowm Eastside.

Surprinsă Meghan cine ne-a vizitat astăzi la ceai”, este mesajul care însoțește fotografia publicată pe pagina de Facebook a centrului. „Ducesa de Sussex ne-a vizitat pentru a discuta despre problemele care le afectează pe femeile din comunitatea noastră”.

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor, la scurt timp după ce cuplul a anunţat decizia şocantă de a se retrage din rolurile deţinute în calitate de membri ai familiei regale şi de a petrece mai mult timp împreună în America de Nord, informează vineri Reuters.

Citeste si...  Inedit. Ce a avut Meghan Markle cusut pe sub rochia de mireasă, la nunta cu prințul Harry

În presa britanică, demisia din familia regală a rivalizat cu criza din Iran, iar jurnaliștii din regat nu sunt deloc îngăduitori cu Harry și Meghan. Îl critică pe Harry mai ales pentru faptul că nu a anunțat-o mai întâi pe bunica sa, regina. Mai mult decât atât, potrivit unor surse citate de presă, Harry a nesocotit rugămintea reginei de a nu face niciun anunț pentru moment, iar tatăl și fratele său, prinții Charles și William, au primit un mesaj cu 10 minute înainte de a posta decizia pe contul oficial de Instagram al cuplului.