Darren Cahill a făcut un anunț surprinzător. Fostul antrenor al Simonei Halep susține că își dorește neapărat să îl antreneze pe David, fiul Alinei Tecșor și al lui Teo Cercel, fizioterapeutul Simonei Halep.

„Cei doi rămân în istorie ca o familie ce se impune ca una dintre cele mai bune din tenisul mondial. Alina Tecșor muncește pentru Federația Română de Tenis și a reușit să pună pe picioare un grup uimitor ca antrenor și căpitan al echipei de Fed Cup în ultimii 10 ani. Soțul ei, Teo Cercel, muncește ca antrenor pentru federație și este omul din spatele atletei care este Simona Halep de mai bine de 10 ani. Stânca! O echipa și o familie pe cinste!

Tânărul David lovește puternic mingea de tenis și mă rog să mă sune atunci când își va căuta un antrenor Cahill este dispus sa îl antreneze. Peste câțiva ani când va merge în circuitul ATP. Multe îmbrățișări familiei și felicitări pentru tot ce au realizat!”, a fost mesajul postat de Cahill.

Citeste si...  Ziua cea mare pentru Guvernul Orban. Primul test este dacă va avea cvorum

Teo Cercel, ”eroul nevăzut” din echipa Simonei Halep
Daniela Hantuchova, una dintre prietenele pe care Simona Halep și le-a făcut în circuitul WTA susține că Teo Cercel este un om extrem de important pentru Simona Halep.

„Să nu uităm de Teo Cercel, sunt împreună de la juniori. Darren chiar glumește cu ei, le spune că sunt ca un soț și o soție. Și Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut și nu trebuie să uitam de acest om”, a spus Daniela Hantuchova la BBC.