Oana Roman a hotărât să o ia de la capăt cu tatăl fetiței sale și spune că perioada în care a stat despărțită de Marius Elisei a adus un plus relației lor. Vedeta a declarat că ambii parteneri s-au gândit mai bine la ce au de făcut în continuare și au ajuns la concluzia că trebuie să continue pe același drum.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv.

Oana Roman a făcut sărbătorile alăuri de Marius Elisei și deși inițial s-a vehiculat că au făcut acest lucru de dragul fetiței lor, cei doi au demonstrat contrariul și s-au sărutat în direct în cadrul unei emisiuni tv. Important de știut este că la acel moment, nimeni nu știa că cei doi s-au împăcat oficial și prezentatorul emisiunii a rămas uimit când a văzut-o pe Oana alături de Marius.

Citeste si...
V-a fost dor de Teo Trandafir? Aceasta revine pe micile ecrane

„Noi nu suntem certați, nu vezi că suntem…” moment în care Oana Roman și Marius Elisei s-au pupat.

Oana, despre cearta cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut anunțul despărțirii de soțul ei printr-un mesaj pe Facebook, apoi a preferat să nu mai comenteze nimic cu privire la acest subiect. Întrbată în cadrul aceluiași interviu televuzat ce s-a întâmplat mai exact între ei doi, răspunsul Oanei a fost următorul:

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare, vorbesc despre ele, dar până la un pumn”, a spus Oana Roman.