Dupa luni de tacere, Casa Regala a Marii Britanii a decis sa dea detalii despre cea de-a doua sarcina a Ducesei de Cambridge.

Este-oficial--Iata-ce-sex-va-avea-viitorul-bebelus-al-Ducesei-de-Cambridge-si-al-Printului-William-

Potrivit revistei „Star”, Palatul Buckingham ar fi remis un comunicat prin care confirma nu doar ca William si Kate vor avea o fetita, dar si ca numele acesteia va fi Margaret Elizabeth.
„Kate este foarte fericita. Spera din tot sufletul ca al doilea copil sa fie o fetita, iar confirmarea acestui fapt i-a dat multa bucurie. Kate a izbucnit in lacrimi si a spus ‘Am stiut eu’, cand a aflat sexul copilului la cea mai recenta ecografie la care a fost. Acolo ea a fost insotita atat de printul William, cat si de fiul lor, printul George. George este prea mic pentru a intelege ce se intampla, dar a invatat un nou cuvant: sora”, scrie revista Star.
De asemenea, aceeasi sursa noteaza ca William si Kate au ales sa amane momentul in care vor da familiilor marea veste dupa vizita in Statele Unite si ca, pentru marele anunt, au organizat o petrecere pentru bebelusi a carei culoare predominanta a fost roz.

Citeste si...
Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele a anunţat că va candida la prezidenţiale