Portughezii au făcut mare caz de declaraţiile date de Gigi Becali, după partida tur dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, scor 0-0. Portarul lusitanilor, Douglas, a promis că îi va răspunde patronului vicecampioanei României pe teren.

„Îmi tai capul dacă ăştia ne dau gol în retur”, a fost declaraţia lui Gigi Becali care a stârnit vâlvă în presa lusitană. Obişnuiţi să aibă de-a face cu personaje discrete şi cu mult bun simţ, ziariştii portughezi au preluat discursul latifundiarului, fiind miraţi de ce poate să spună un proprietar de club.

Jurnaliştii de la observador.pt l-au chestionat în legătură cu subiectul pe Douglas, portarul Vitoriei, care duminică, împotriva lui Famalicao, a bifat meciul cu numărul 200 pentru formaţia din Guimaraes.

Citeste si...  Steaua, fără suporteri la primele două meciuri de pe teren propriu

„O să îi răspundem pe teren”, s-a rezumat să spună Douglas, pentru ca apoi să sublinieze importanţa partidei pentru gruparea portugheză: „E o încercare foarte grea, o oportunitate incredibilă pentru club şi jucători”.

FCSB, ultima în România
Jurnaliştii sursei citate au stat de vorbă şi cu Ivo Vieira, tehnicianul grupării portugheze. Acesta a fost întrebat despre forţa FCSB, în condiţiile în care roş-albaştrii sunt pe ultimul loc în România.

„E o cu totul altă competiţie şi FCSB arată cu totul altfel în cupele europene. Are suficiente individualităţi care pot crea diferenţa în orice moment”, a spus tehnicianul conform sursei citate.

victoria guimaraes , douglas , victoria guimaraes-fcsb