Premierul Viorica Dăncilă susține că are multe regrete din timpul colaborării cu Liviu Dragnea, cel mai important fiind acela că nu a fost mai hotărâtă și nu s-a opus în anumite momente.

”Erau anumite direcții pe care trebuia să le urmez, erau anumite discursuri pe care trebuia să le rostesc, probabil că așa trebuia să fiu și atât. O să vă spun ceea ce am spus la mulți: important este prezentul, nu trecutul. Acum sunt foarte hotărâtă să fac bine a declarat Viorica Dăncilă

Au fost mai mulți factori care au contribuit la probabil aceea reținere sau la unele greșeli făcute.

Sincer, da. Am regretat la un moment dat pentru că am avut impresia că de fapt nu pot să coagulez în jurul meu oamenii pe care mi i-aș fi dorit. Am regretat că nu am luat atitudine atunci când trebuia să o facă. Am regretat faptul că nu am avut inspirația sau curajul să fiu mult mai directă. Am regretat faptul că nu m-am implicat în partid și să avem această separare între Guvern și viața de partid. Am considerat mereu că un guvern politic trebuie să fie implicat și în luarea deciziilor politice, în reformele care se fac în partid, în activitatea p timpul campaniei electorale. Nu am reușit destul de mult pentru că exista această separare între Guvern și partid, ceea ce nu a fost un lucru foarte bun și poate trebuie să trag mai multe semnale de alarmă.

Citeste si...  Rusia lui Putin susține că poate contracara avioanele americane de elită

Nu trebuie învinovățit niciun lider de partid. Fiecare lider ar propria viziune, fiecare lider are propria concepție în ceea ce privește relația dintre partid și Guvern.”, a declarat Viorica Dăncilă, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.